Skip to content

Olimme mukana PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic messuilla 18.–19.5.2022 asiakkaamme Suomen Rengaskierrätys Oy:n kanssa. Osastollamme esittelimme suomalaisilla markkinoilla aivan uudenlaista uusioraaka-ainetta: kierrätysrenkaasta valmistettua uusiokumia muoviteollisuuden tarpeisiin. 

Messuilla moni pääsi pitkästä aikaa esittelemään uusia innovaatioitaan livenä, ja tunnelma oli innostunut ja energinen. Selkeitä teemoja messuilla olivat uusioraaka-aineet, valmistusprosessit, muovin kierrättäminen sekä uudet, biohajoavat raaka-aineet. Esille nousseita teemoja olivat myös muoviteollisuuden osaajapula sekä ilmastokysymykset. 

Esittelemämme uusioraaka-aine sai kiinnostuneen vastaanoton, koska sen saatavuus on hyvä, hinta edullinen ja se soveltuu hyvin muovin seosaineeksi. Vierailijoita kiinnosti erityisesti seosmateriaalin ominaisuudet ja työstettävyys eri teknologioissa.  

Saimme yrityksiltä arvokasta tietoa siitä, minkälaiset tekniset ominaisuudet ovat hyötykäytön kannalta oleellisia. Tieto on kullanarvoista tulevaa kiertotalouslaitosta ja sen tuotekehitystä ajatellen. Lisäksi keskustelimme osastolla vierailleiden teollisuuden edustajien kassa yritysyhteistyöstä ja arvoverkkojen luomisesta. 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, sekä messukävijöille! 

Etkö ehtinyt vierailla messuilla? Heräsikö kiinnostuksesi, tai haluatko lukea lisää projektista? 

Kysy meiltä lisää: 
Pirjo Rinnepelto 
Palvelujohtaja| Apila Group 
040 1494251 
pirjo.rinnepelto@apilagroup.fi 

 

Lue lisää: 
https://www.apilagroup.fi/artikkelit/uutiset/kotimainen-uusioraaka-aine-helpottaa-muoviteollisuuden-materiaalipulaa-ja-luo-huoltovarmuutta/ 
https://www.apilagroup.fi/artikkelit/uutiset/uudenlainen-muovi-ja-kumialan-yritysekosysteemi-valmisteilla/