Skip to content

Apila Groupin kehittämä Gepocit® on uudenlainen rakennusmateriaali, joka edistää vahvasti kiertotaloutta.  Innovaatio hyödyntää teollisuuden jäännösmateriaaleja, mikä säästää luonnonvaroja ja pienentää rakennusalan hiilijalanjälkeä. Sidosaineena toimivan geopolymeerin ja kuitulujituksen ansiosta materiaalia ei tarvitse lujittaa teräsraudoituksella.

Energia- ja kaivosteollisuudesta syntyy runsaasti epäorgaanisia, mineraalipohjaisia jäännösmateriaaleja. Näitä arvokkaita materiaaleja ei tällä hetkellä käytetä kaikelta osin hyödyksi. Syvällisen kemianosaamisemme ja kivipohjaisten materiaalien asiantuntemuksemme ansiosta nämä arvokkaat resurssit voidaan muuttaa ainutlaatuiseksi ja vahvaksi rakennusmateriaaliksi.

Gepocit ® on vahvaa ja soveltuu monenlaisiin tuotteisiin. Lisäksi se on erittäin kustannustehokas materiaali. Esimerkkejä Gepocitin® sovelluksista ovat kevyt eristysmateriaali sekä vedenläpäisevä materiaali liukastumista estäviin päällysteisiin. Tätä monipuolista materiaalia on saatavana myös marmorikuvioituna tai valkoisena erilaisia koristepäällysteitä varten.

Oletko kiinnostunut vallankumouksellisista rakennusmateriaaleista? Asiantuntijamme määrittävät juuri sinulle sopivan Gepocit®-materiaalin koostumuksen tarpeittesi pohjalta. Vai haluatko saada lisäarvoa teollisista sivuvirroistasi? Me tarjoamme sinulle juuri tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun.

Ota yhteyttä!

Lataa esite (englanniksi): Gepocit solution for construction and infrastructure.