Skip to content

Pitkäaikaisen TKI-asiakkaamme uudessa laitoksessa pystytään käsittelemään 20 000 tonnia käytöstä poistuvia renkaita uusioraaka-aineeksi kumi- ja muoviteollisuuden käyttöön.

Suomen Rengaskierrätys Oy:n kiertotalouslaitoksen laitteisto on moderneinta mitä alalta löytyy. Samalla se edustaa myös uudenlaista visiota siitä, mihin suuntaan tuottajayhteisöjen rooli voisi tulevaisuudessa kehittyä.

”Lopen kiertotalouslaitos on innostava esimerkki siitä, miten tuottajayhteisöt voivat olla mukana edistämässä alansa kiertotaloussiirtymä,” Apila Groupin toimitusjohtaja Kirsi Mononen sanoo.

Apila Group on tehnyt pitkäjänteistä TKI-yhteistyötä Suomen Rengaskierrätyksen kanssa vuodesta 2015. Monipuoliset rengastoimialan projektit ovat ulottuneet uusiomateriaalin käytettävyysselvityksistä aina yritysekosysteemien ja ympäristöselvitysten laadintaan saakka.

”Olemme iloisia asiakkaidemme onnistumisista, ja onnekkaita että olemme saaneet olla mukana tekemässä tätä työtä Suomen Rengaskierrätyksen kanssa,” toimitusjohtaja Kirsi Mononen summaa.

Apila Group onnittelee lämpimästi Suomen Rengaskierrätys Oy:tä.

Apila Group kävi onnittelemassa Suomen Rengaskierrätys Oy:tä Lopen uudella tuotantolaitoksella. Kuvassa Ilpo Mustonen, Risto Tuominen ja Tiina Rasilainen.