Skip to content

Tuotekehityksellä voidaan vaikuttaa suoraan yrityksen, ja edelleen yrityksen tuotteiden hiilikädenjälkeen. Viisaammat raaka-ainevalinnat, raaka-aineiden hankinta lähialueilta, yritysekosysteemien hyödyntäminen, tuotteiden kierrätettävyyden ja käytettävyyden parantaminen, sekä niiden käyttöiän pidentäminen ovat vaikuttavimmat keino parantaa yritysten hiilikädenjälkeä. Tuotekehityksen keinoin voidaan saavuttaa myös kustannussäästöjä kiinnittämällä huomiota energia- ja materiaalitehokkuuteen.

Apila Group on rakennustuotteita valmistavan teollisuuden kumppani tuotekehityksessä. Oli kyse tuotteista, tuotannosta, raaka-aineista tai sivuvirroista, asiantuntijamme auttavat yrityksesi materiaaliviisaaseen kiertotalouteen.

Apila Group on Green Building Council Finland –verkoston jäsenenä toteuttamassa kiinteistö- ja rakennusalan kestävämpää tulevaisuutta. Löydät asiantuntijamme verkoston ylläpitämästä asiantuntijapankista, sekä suunnittelemamme kestävän kehityksen ratkaisut rakentamiseen referenssipankista.

Ota yhteyttä: Kirsi Mononen, kirsi.mononen@apilagroup.fi, puh. 050 5140 390

 

Rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto

Green Building Council Finland on maailmanlaajuinen rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tulevat ratkaisut osaksi kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Lue miten tuemme kestävää rakentamista Green Building Councilin sivuilta:

Mitä on materiaaliviisaus? Lue lisää täältä

Lue lisää hiilikädenjäljestä SITRAn tulevaisuussanastosta: https://www.sitra.fi/tulevaisuussanasto/hiilikadenjalki/