Skip to content
Rakentaminen

Kiertotalouden edelläkävijänä Apila Group on jo vuodesta 2006 lähtien toteuttanut luovia kiertotalousratkaisuja asiakkailleen. Vuonna 2020 saavutettiin iso merkkipaalu, kun Apila Groupin kehittämällä, vähähiilisellä Gepocit® materiaalilla toteutettu meluvalli valmistui Lappeenrantaan — projekti oli yksi ensimmäisistä geopolymeerikomposiittia hyödyntävistä rakennelmista Suomessa. 

Nyt Apila Group on liittynyt osaksi rakennetun ympäristön ammattilaisten Green Building Council Finland –verkostoa. Green Building Council Finlandin tavoitteena on koota yhteen kestävän kehityksen osaamista Suomessa ja sen jäsenyritykset ovat yhdessä toteuttamassa kiinteistö- ja rakennusalan kestävämpää tulevaisuutta.  

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että olemme yhä tiiviimmin mukana rakentamisen ja kiinteistöalan verkostoissa. Kauttamme yrityksesi voi olla eturintamassa edistämässä hiilineutraaleja, kiertotalouden mukaisia ratkaisuja rakennusalalla. Osana Green Building Council Finlandin asiantuntijaverkostoa, Apilalla on nyt eturivin paikka kehittää uutta liiketoimintaa ja uusia, kohti kiertotaloutta ja hiilineutraaliutta vieviä ratkaisuja – aina asiakkaan parhaaksi. 

Green Building Council on maailmanlaajuinen rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tulevat ratkaisut osaksi kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.  

Tutustu Materiaali- ja tuotekehitys palveluihimme 

Tutustu Apila Groupin kehittämään vähähiiliseen Gepocit® geopolymeeriin

Tutustu Apilan reseptöimään Geopolymeeri meluvalli-artikkeliin