Skip to content

Apila Group Oy Ab järjestää ilmaisen yritysten materiaalikatselmusta koskevan tietoiskun tiistaina 12.5.2020 klo 14:00 – 14:15. Tilaisuus pidetään suomeksi Apila Groupin materiaalikatselmusasiantuntija Olli Mularin johdolla. Webinaarissa osallistujien on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Materiaalikatselmukseen Business Finlandin tukea

Materiaalikatselmuksen avulla voit tehostaa yrityksesi toimintaa ja hallita materiaalivirtoja. Katselmuksessa tunnistetaan tuotantoprosessista vaiheet, joissa voidaan vähentää materiaalien käyttöä, syntyvän materiaaleista aiheutuvan hävikin määrää sekä ympäristöhaittoja. Samalla säästetään merkittäviä määriä rahaa ja tuotetaan arvokasta tietoa yrityksen kehitystoimintaan. Apila Group tekee Motivan mallin mukaisia materiaalikatselmuksia yrityksille ja niihin on saatavilla Business Finlandin tarjoamaa rahoitusta 50 % katselmusprojektin kustannuksista, jopa 15 000 € / katselmus.

Osallistu vartin tietoiskuun! 

MITÄ: Ilmainen tietoisku Motivan mallin mukaisesta materiaalikatselmuksesta yrityksille. Tietoa mikä materiaalikatselmus on ja kenelle se sopii. Hyödyt materiaalikatselmuksen toteuttamisesta ja miten sen voi aloittaa.

MISSÄ: Verkossa, Microsoft Teams linkki https://bit.ly/materiaalikatselmus

MILLOIN: 12.5.2020 klo 14:00 – 14:15

Materiaalikatselmuksen yhteyshenkilönä Apila Groupissa toimii Motivan hyväksymä katselmoija:
Olli Mulari, olli.mulari@apilagroup.fi, 0504766840

Lisätietoja materiaalikatselmuksesta ja saatavilla olevasta rahoituksesta: https://www.motiva.fi/ratkaisut/materiaalitehokkuus/materiaalikatselmukset
https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/materiaalikatselmus/

Materiaalikatselmusten kautta löydetty säästöpotentiaali on yleensä vähintään 3 % liikevaihdosta. Taloudellisten säästöjen lisäksi tuotetaan ympäristösäästöjä, kun raaka-ainekäyttö ja jätemäärä vähenevät. Materiaalikatselmus on konkreettinen vastuullisuustoimenpide, jonka tulokset ovat hyödynnettävissä ympäristöjärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon. (Business Finland)


Apila Group Oy Ab on materiaalien viisaan hyödyntämisen asiantuntija Itä-Suomesta. Autamme yrityksiä laaja-alaisesti tuotteiden ja materiaalien kehityksessä sekä toimintojen materiaalitehokkuuden parantamisessa. Tavoitteenamme on vähentää hävikkiä, parantaa eri materiaalien hyödynnettävyyttä, auttaa uusissa innovaatioissa ja edistää kiertotaloutta. Kemian, teknologian ja liiketoimintamallien asiantuntijat palveluksessanne! Ota yhteyttä: Kirsi Mononen, kirsi.mononen@apilagroup.fi, 050 5140390