Skip to content

Mirkan SHAPE-ekosysteemi muodostettiin kehittämään innovatiivisia ratkaisuja tukemaan vihreää siirtymää yhteistyössä suomalaisen teollisuuden kanssa.

SHAPE on eri toimijoita yhdistävä ekosysteemi, joka kehittää ratkaisuja jälleenvalmistus- ja kunnostusteollisuudelle. Se keskittyy kiertotalouden lisäämiseen, kestävän materiaalien käytön ja ekologisen suunnittelun edistämiseen, tuotteiden elinkaaren pidentämiseen ja datalähtöisten arvoketjujen kehittämiseen.

”Mirkan SHAPE -ekosysteemin tavoitteet ja arvot ovat linjassa Apila Groupin omien arvojen ja tavoitteiden kanssa. On meille upea mahdollisuus päästä osaksi tätä kollektiivia, joka pyrkii tekemään näistä toimialoista hiilinegatiivisia,” sanoo Apila Groupin toimitusjohtaja Kirsi Mononen.

Materiaaliviisaus on kaiken Apila Groupin toiminnan ytimessä. Se on käytäntö, jossa raaka-aineet valitaan viisaasti, tuotteen elinkaari huomioiden, sekä varmistetaan kestävät materiaalikierrot ja tehokas prosessikehitys. Apila Group tarjoaa palveluita materiaali- ja tuotekehitykseen, liiketoimintaekosysteemeihin sekä materiaalitehokkuuteen ja kestävään kehitykseen.

Lisätietoja: Kirsi Mononen, kirsi.mononen@apilagroup.fi, puh. +358 45 111 3606