Siirry pääsisältöön

Tätä tietosuojaselostetta muutettiin viimeksi 19.3.2021 ja se koskee Euroopan talousalueen kansalaisia.

Tässä tietosuojalausunnossa kerromme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.apilagroup.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelemme lausunnossa tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:

  • ilmoitamme selvästi tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tietosuojalausunnon avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisen vain niihin henkilötietoihin, joita voi kerätä laillisia tarkoituksia varten;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa vaaditaan suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme sitä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai pyyntöäsi korjata tai poistaa niitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja pidämme sinusta, ota yhteyttä meihin.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

1.1 Käytämme tietojasi seuraavaan tarkoitukseen:

Yhteydenottoa varten joko puhelimitse, sähköpostilla ja / tai verkkolomakkeilla

Tähän tarkoitukseen käytämme seuraavia tietoja:

  • Nimi, osoite ja kaupunki
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Käsittelyperuste:

Rekisteröidyn suostumus

Säilytysaika

Säilytämme näitä tietoja, kunnes palvelu lopetetaan.

1.2 Käytämme tietojasi seuraavaan tarkoitukseen:

Tilastojen kokoaminen ja analysointi verkkosivustojen parantamiseksi.

Tähän tarkoitukseen käytämme seuraavia tietoja:

  • Käyttäytyminen sivustolla

Käsittelyperuste:

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Säilytysaika

Palvelun päättyessä säilytämme nämä tiedot: 26 months.

2. Jakaminen muiden osapuolten kanssa

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja muille käsittelijöille, vain seuraavia tarkoituksia varten:

Suorittimet

Nimi: 
Maa: 
Tarkoitus:  

3. Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä, katso Cookie Policy

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen Googlen kanssa.

Me estämme täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Toteutamme asianmukaiset turvatoimenpiteet henkilötietojen väärinkäytön ja luvattoman käytön rajoittamiseksi. Tämä varmistaa, että vain tarvittavilla henkilöillä on pääsy tietoihisi, että pääsy tietoihisi on suojattu ja että turvatoimiamme tarkistetaan säännöllisesti.

5. Kolmansien osapuolien verkkosivustot

Tämä tietosuojalausunto ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivustomme linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojalausunnot ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi ilmoitamme sinulle aktiivisesti aina muutoksista, kun se on mahdollista.

7. Tietojesi käyttöön ja muokkaamiseen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota yhteyttä meihin. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, mihin henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Käyttöoikeus: Sinulla on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka ovat meidän tiedossa.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen: sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojesi käytön milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus ja saada henkilötietosi poistetuksi.
  • Oikeus siirtää tietojasi: sinulla on oikeus pyytää kaikkia henkilötietojasi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei tietojesi käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Varmista, että ilmoitat aina selkeästi kuka olet, jotta voimme olla varmoja siitä, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

8. Valituksen tekeminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, miten käsittelemme valitustasi henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

9. Yhteystiedot

Apila Group Oy Ab
Hietalantie 7 D, 80710 Lehmo
Suomi
Verkkosivusto: https://www.apilagroup.fi
Sähköposti: mervi.matilainen@apilagroup.fi
Puhelinnumero: +358 45 111 3606