Siirry pääsisältöön

0n sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja täsmällisenä. Jos kuitenkin kohtaat jotain virheellistä tai vanhentunutta tietoa, arvostamme sitä, että voisit kertoa siitä meille. Osoittakaa meille, mistä kohtaa verkkosivustoa olette lukeneet tiedot. Sen jälkeen tarkastelemme tätä mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: [sähköposti_yritys].

Emme ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai puutteellisuudesta, emmekä vahingoista, jotka johtuvat ongelmista yhteyksissä tai ovat luontaisia ongelmia ​​tiedon levityksen myötä Internetin kautta, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä yhteyksissä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Apila Group Oy Ab ei vastaa mistään menetyksestä, joka aiheutuu tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä, jotka Apila Group Oy Ab on antanut tämän sivuston kautta.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Apila Group Oy Ab :lle.

Näiden materiaalien kopiointi, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Apila Group Oy Ab :n kirjallista lupaa, paitsi ja vain, jos pakottavan lain säännöksissä (kuten lainausoikeudessa) toisin säädetään, ellei erityinen sisältö määrää toisin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston esteettömyydessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.